Expertise

Winning team.

Voor teams met ambitie die de volledige potentie willen benutten.

Het allesbepalende ingrediënt voor succes.

Een krachtige teamcultuur is het allesbepalende ingrediënt voor het behalen van succes. Samen bouwen aan deze cultuur en streven naar aansprekende doelen zorgt voor betrokken medewerkers, betere teamprestaties en meer plezier in het werk. Een gezonde cultuur helpt jouw organisatie om de gestelde doelen ook écht te behalen.

Alle neuzen dezelfde kant op.

In teams werken mensen samen, maar waar mensen samenwerken, zijn ook onderlinge conflicten en dillema’s, verschillende inzichten en belangen, onderlinge frustraties en ergernissen en tegenslagen. Deze horen er allen te zijn, de vraag is hoe ga je ermee om? Hoe zorg je ervoor dat iedereen hetzelfde doel nastreeft en handelt in het belang van het team?

Cultuur vormt zich in de dialoog.

Een team is zoveel meer dan zijn kpi’s, zijn processen of zijn functieprofielen. Het is mensenwerk: werknemers die samen een cultuur vormen en reageren vanuit instinctieve behoeftes, zoals verbinding, loyaliteit, samenwerking, onderlinge verhoudingen, leiderschap, en vertrouwen.

Puur Cultuur helpt teams door de cultuur inzichtelijk te maken en begeleidt bij het creëren van gezamenlijkheid en het benutten van de diversiteit. Het voeren van intense dialogen staat in onze aanpak centraal.

Met een open blik en een flinke dosis enthousiasme bouwen we samen aan een super team; een team met bevlogen medewerkers die met de juiste energie, plezier en veerkracht werken en het vermogen hebben om wendbaar met tegenslagen of veranderingen om te gaan.

Teamontwikkeling.

Onze beloftes.

  • Een aansprekende team ambitie
  • Een duidelijke werkwijze
  • Betrokken, energieke en bevlogen medewerkers
  • Gemeenschappelijke waarden, overtuigingen en gedragingen
  • Veilige werksfeer vol vertrouwen
  • Een team waarin de volledige potentie wordt benut
  • Sterke feedback cultuur
Teun Janssen PuurCultuur
“Ons doel is dat we van teams levende gemeenschappen maken, waarin mensen er toe doen en verschillen er mogen zijn”.

Teun Janssen

Andere expertises.

Strategie.

Voor teams met ambitie die de volledige potentie willen benutten.

Leiderschap.

Voor teams met ambitie die de volledige potentie willen benutten.

Fusie.

Voor teams met ambitie die de volledige potentie willen benutten.

Groei.

Voor teams met ambitie die de volledige potentie willen benutten.

Veiligheid.

Voor teams met ambitie die de volledige potentie willen benutten.

Anderen over PuurCultuur:

Slide
PuurCultuur MVOI organisatie-ontwikkeling

We vertrokken samen met PuurCultuur met als doelstelling het kostenbewustzijn in onze organisatie te vergroten en te werken aan sterkere teams. Door een grondige intake en evaluatie van de eerste sessies kwamen we samen met de teams tot een bijgestelde aanpak die ook de onderstroom niet uit de weg ging. Tom en Teun hanteren een informele aanpak wat drempelverlagend werkt. Al met al een zeer positieve ervaring!

Dave Heeren
Directeur @ MVOI
Slide
PuurCultuur Winclove

PuurCultuur heeft ons geholpen de volgende stap te zetten bij de groei van ons bedrijf. Op een prachtige manier wisten zij de koppeling te maken tussen de persoonlijke behoeftes en verlangens van medewerkers en de zakelijke benodigdheden van een team of organisatie.

Maarten Pekelharing
CEO @ Winclove Probiotics Amsterdam
Slide
Referentie Jaap PuurCultuur

Tribe28 is een jong, snel groeiend en succesvol bedrijf. Het piepte en kraakte omdat we processen, werkafspraken en tools nog niet goed hadden neergezet. PuurCultuur heeft ons meer helderheid gegeven over wie we zijn en waar we voor staan. We hebben strategische stappen gezet en er staat nu een stevig, toekomstbestendig fundament. PuurCultuur is energiek, enthousiast en heeft met een enorme drive Tribe28 en het team geholpen!

Jaap van de Coevering
Founder @ Tribe28
Slide
PuurCultuur Thomas referentie

Door het Persoonlijk Leiderschapstraject met Teun heb ik grote stappen gezet op het gebied van zelfinzicht en leiderschap. Dankzij zijn ervaring, relaxte manier van werken en het out-of-the-box denken hebben wij samen meer bereikt dan vooraf gehoopt. Teun komt goed tot de kern en overziet het grotere plaatje. Met vertrouwen en mooie inzichten kan ik de volgende stappen zetten in mijn carrière.

Thomas Zuiverloon
Piloot
Slide
PuurCultuur Thomas referentie

In het onderwijs is het belangrijk dat je als team op elkaar kunt bouwen, elkaar kunt aanspreken en het gevoel hebt samen elke uitdaging aan te kunnen. PuurCultuur heeft ons middels een kwetsbaar en open programma het gevoel gegeven dat er vanuit onderling vertrouwen ruimte is voor iedereen. Ze hebben ons de energie gegeven om te kunnen bouwen aan de toekomst. Met als resultaat een krachtige teamcultuur.

Sacha Vingerhoeds.
Schoolleider @ Koraal
Slide
PuurCultuur DNWG

PuurCultuur heeft bij DNWG een verbeterprogramma ingezet om de veiligheidscultuur te verbeteren. Door het creatief samenstellen en delen van een scherpe analyse, het creëren van verbinding tussen de mensen en het brengen van de juiste energie zijn alle doelen behaald.

Jasper Crucq.
Unit Manager @ DNWG (ondergrondse infrastructuur), Zeeland
previous arrow
next arrow