Expertise

Strategie.

Voor organisaties met een duidelijke stip op de horizon, die geloven dat hun mensen de sleutel tot succes zijn.

Het leven is een transitie.

De omgeving waarin organisaties acteren verandert continu. Het is de taak van de beleidsmakers hierop in te spelen middels een toekomstgericht plan (strategie).

Mensen maken of kraken de verandering.

De gemaakte plannen moeten duurzaam landen op de werkvloer. Structuren en systemen uit het verleden moeten worden doorbroken en ander gedrag is noodzakelijk. De beleidsbepalers zijn eensgezind (als het goed is) en stuiten op onbegrepen emoties bij het personeel op de werkvloer.

De sleutel tot succes ligt bij de mens.

De kunst van verandering is menselijkheid. Veranderingen die alleen procesmatig of planmatig gedreven worden zijn gedoemd te mislukken, want de echte verandering vindt vaak plaats op onbekend terrein. Iedere verandering is uniek, met andere mensen, in een andere context en op een andere wijze.

Menselijk verandermodel.

PuurCultuur onderscheidt 5 elementen die nodig zijn om een menselijke verandering tot een succes te maken. De combinatie van deze noemen wij het Menselijk Verandermodel1.

1Het Menselijk Verandermodel is een ontwerp van PuurCultuur. 
PuurCultuur Strategie

Strategie.

Onze beloftes.

  • Een pakkend en aansprekend veranderverhaal
  • Commitment van medewerkers aan de nieuwe strategie en het toekomstbeeld
  • Een gedragsverandering, passend bij de vernieuwde organisatie
  • Een veilige cultuur met bevlogen medewerkers
Teun Janssen PuurCultuur
“Culture eats strategy for Breakfast”.

Teun Janssen

Andere expertises.

Winning team.

Voor teams met ambitie die de volledige potentie willen benutten.

Leiderschap.

Voor teams met ambitie die de volledige potentie willen benutten.

Fusie.

Voor teams met ambitie die de volledige potentie willen benutten.

Groei.

Voor teams met ambitie die de volledige potentie willen benutten.

Veiligheid.

Voor teams met ambitie die de volledige potentie willen benutten.

Anderen over PuurCultuur:

Slide
PuurCultuur MVOI organisatie-ontwikkeling

We vertrokken samen met PuurCultuur met als doelstelling het kostenbewustzijn in onze organisatie te vergroten en te werken aan sterkere teams. Door een grondige intake en evaluatie van de eerste sessies kwamen we samen met de teams tot een bijgestelde aanpak die ook de onderstroom niet uit de weg ging. Tom en Teun hanteren een informele aanpak wat drempelverlagend werkt. Al met al een zeer positieve ervaring!

Dave Heeren
CEO @ MVOI
Slide
PuurCultuur Winclove

PuurCultuur heeft ons geholpen de volgende stap te zetten bij de groei van ons bedrijf. Op een prachtige manier wisten zij de koppeling te maken tussen de persoonlijke behoeftes en verlangens van medewerkers en de zakelijke benodigdheden van een team of organisatie.

Maarten Pekelharing
CEO @ Winclove Probiotics Amsterdam
Slide
Referentie Jaap PuurCultuur

Tribe28 is een jong, snel groeiend en succesvol bedrijf. Het piepte en kraakte omdat we processen, werkafspraken en tools nog niet goed hadden neergezet. PuurCultuur heeft ons meer helderheid gegeven over wie we zijn en waar we voor staan. We hebben strategische stappen gezet en er staat nu een stevig, toekomstbestendig fundament. PuurCultuur is energiek, enthousiast en heeft met een enorme drive Tribe28 en het team geholpen!

Jaap van de Coevering
Founder @ Tribe28
Slide
PuurCultuur Thomas referentie

Door het Persoonlijk Leiderschapstraject met Teun heb ik grote stappen gezet op het gebied van zelfinzicht en leiderschap. Dankzij zijn ervaring, relaxte manier van werken en het out-of-the-box denken hebben wij samen meer bereikt dan vooraf gehoopt. Teun komt goed tot de kern en overziet het grotere plaatje. Met vertrouwen en mooie inzichten kan ik de volgende stappen zetten in mijn carrière.

Thomas Zuiverloon
Piloot
Slide
PuurCultuur Thomas referentie

In het onderwijs is het belangrijk dat je als team op elkaar kunt bouwen, elkaar kunt aanspreken en het gevoel hebt samen elke uitdaging aan te kunnen. PuurCultuur heeft ons middels een kwetsbaar en open programma het gevoel gegeven dat er vanuit onderling vertrouwen ruimte is voor iedereen. Ze hebben ons de energie gegeven om te kunnen bouwen aan de toekomst. Met als resultaat een krachtige teamcultuur.

Sacha Vingerhoeds.
Schoolleider @ Koraal
Slide
PuurCultuur DNWG

PuurCultuur heeft bij DNWG een verbeterprogramma ingezet om de veiligheidscultuur te verbeteren. Door het creatief samenstellen en delen van een scherpe analyse, het creëren van verbinding tussen de mensen en het brengen van de juiste energie zijn alle doelen behaald.

Jasper Crucq.
Unit Manager @ DNWG (ondergrondse infrastructuur), Zeeland
previous arrow
next arrow