Over PuurCultuur.

Lees hier het een en ander over onze overtuiging, onze missie, onze aanpak, onze uitdaging, ons doel en ons team.

Wie is PuurCultuur?

Puur Cultuur is een organisatie-adviesbureau die verandertrajecten benadert vanuit de organisatie cultuur. De mens staat bij ons altijd centraal.  

De oprichters zijn Tom Eijck en Teun Janssen, aangevuld met een team aan zelfstandige en professionele veranderaars. Bestaande uit coaches, onderzoekers, antropologen, creatieve strategen, designers en copywriters.

Ons manifest.

Mensen maken de verandering

Play Video

Onze Tom.

Tom Eijck is de oprichter van PuurCultuur. Met een achtergrond in organisatiepsychologie en corporate antropologie fascineren mens en cultuur hem mateloos. Al ruim tien jaar helpt hij bedrijven aan een pure cultuur. Met als resultaat: authentieke organisaties met bevlogen werknemers die gaan voor het maximale.

PuurCultuur Tom Eijck

Onze Teun.

Teun Janssen is toegevoegd aan de succesformule van PuurCultuur. Teun helpt al bijna 10 jaar individuen, teams en organisaties met ontwikkel vraagstukken. Van persoonlijke Leiderschapstrajecten tot het vormen van een sterke teamcultuur. Hij houdt jou en jouw organisatie graag een spiegel voor. Zelfkennis is volgens Teun goud waard.

_RVR1743

Onze visie.

Mensen maken de verandering

De kennis over hoe mensen samenwerken en wat ze daarbij nodig hebben, overstijgt vaak de (technische) processen en systemen binnen organisaties. Wij zijn ervan overtuigd dat een meer menselijke aanpak van veranderingen positief uitpakt voor medewerkers, maar juist ook een positieve bijdrage levert aan de ‘harde’ doelstellingen van de organisatie. PuurCultuur zet verbinding en menselijkheid voorop. We geven verandering, processen en systemen, een menselijke kant. Zet de mens in de op#1. Luister naar ze. Betrek ze. Help ze. Enthousiasmeer ze. En blijf verbonden. Want dan landt elke organisatieverandering op vruchtbare grond.

Onze missie.

Leidinggevenden en hun teams in staat stellen menselijk te veranderen.

Onze doelgroep.

Organisaties die de mens voorop willen zetten tijdens veranderingen en daar de juiste tools voor nodig hebben.

Ons aanbod.

Programma’s, workshops en coaching waarmee leiders en hun teams veranderingen in hun organisatie menselijk en bevlogen doorlopen.

Onze aanpak.

Onze aanpak baseren wij op de lessen van de psychologie en antropologie.

Elke organisatie is een levende gemeenschap. En gemeenschappen, die zijn er al 50.000 jaar. Daar hebben we ondertussen enorm veel van geleerd. Wil een organisatie duurzaam veranderen, dan moet het gebruik maken van de natuurlijke manier waarop mensen samenwerken en komen de lessen uit de antropologie en psychologie goed van pas. 

Als je als externe persoon een organisatiecultuur echt wil begrijpen dan doe je dat niet alleen achter je laptop maar dan moet je er onderdeel van zijn. PuurCultuur kruipt zoveel als mogelijk in de huid van de medewerkers. 

Onze uitdaging.

Onze uitdaging zit hem in van iets ontastbaar, zoals cultuur, wel tastbaar te maken.

Zeker voor de mensen met wie wij veel werken: Specialisten die sterk zijn in processen, plannen en stappen. Mensen die heel concreet willen weten. ‘Wat gaan we nu doen en wat levert mij dat op?’
skechers post

Organisatie-ontwikkeling

Een gezonde cultuur helpt jouw organisatie om de gestelde doelen ook echt te behalen.
PuurCultuur teamontwikkeling

Teamontwikkeling

Aandacht voor teamontwikkeling is essentieel om het volledige potentieel te kunnen benutten.
thumb__RVR0202_1024

Programma

Iedere organisatie verdient een unieke aanpak, maar wel met onze 5 veranderstappen.