Expertise

Leiderschap.

Voor organisaties die hun leiders in staat willen stellen bevlogen en menselijk te veranderen.

Goede leiders zijn de vertalers van de organisaties.

In een organisatieverandering zijn goede leiders essentieel. Zij vertalen en executeren de strategie naar de werkvloer en zijn de voelsprieten van de organisatie. Daarnaast zijn zij de belangrijkste schakel om de mensen op de vloer bevlogen de verandering in te laten zetten.

Hoe stoom je een leidinggevende klaar voor veranderingen?

In veel organisaties zijn de leiders de beste vakmensen, doorgegroeid vanuit zijn of haar specialisme. Mensen die sterk zijn in processen, plannen en stappen. Mensen die heel concreet willen weten wat gaan we doen en wat levert dat nu op? Hoe geven we juist hen toegang tot een manier van leidinggeven die meer mensgericht is, zodat een organisatieverandering niet alleen technisch of projectmatig slaagt, maar ook een rijkere cultuur oplevert.

Geef aandacht aan de persoonlijke & interpersoonlijke leiderschapskwaliteiten.

PuurCultuur gelooft dat leidinggevenden in staat moeten zijn om een sterke teamcultuur te bouwen. Bij elke verandering, groot of klein, komen allerlei emoties vrij. Een leidinggevende moet in staat zijn om hun teams bevlogen en veerkrachtig te houden. Hoe vertaal je de verandering naar je werkvloer? Hoe motiveer je het team om de juiste kant op te bewegen? Hoe stimuleer je betrokkenheid? Want uiteindelijk heb je het hele team nodig om succesvol een verandering te realiseren.

Leiderschap.

Onze beloftes.

  • Leidinggevenden zijn in staat om betrokken en bevlogen teams te creëren
  • Leidinggevenden weten teams te motiveren en te inspireren
  • Leidinggevenden kennen hun leiderschapsstijl en weten deze in te zetten
Teun Janssen PuurCultuur
“Leiderschap is mensen laten zien dat ze meer kunnen dan ze zelf dachten.”

Teun Janssen

Andere expertises.

Winning team.

Voor teams met ambitie die de volledige potentie willen benutten.

Strategie.

Voor teams met ambitie die de volledige potentie willen benutten.

Fusie.

Voor teams met ambitie die de volledige potentie willen benutten.

Groei.

Voor teams met ambitie die de volledige potentie willen benutten.

Veiligheid.

Voor teams met ambitie die de volledige potentie willen benutten.

Anderen over PuurCultuur:

Slide
PuurCultuur MVOI organisatie-ontwikkeling

We vertrokken samen met PuurCultuur met als doelstelling het kostenbewustzijn in onze organisatie te vergroten en te werken aan sterkere teams. Door een grondige intake en evaluatie van de eerste sessies kwamen we samen met de teams tot een bijgestelde aanpak die ook de onderstroom niet uit de weg ging. Tom en Teun hanteren een informele aanpak wat drempelverlagend werkt. Al met al een zeer positieve ervaring!

Dave Heeren
Directeur @ MVOI
Slide
PuurCultuur Winclove

PuurCultuur heeft ons geholpen de volgende stap te zetten bij de groei van ons bedrijf. Op een prachtige manier wisten zij de koppeling te maken tussen de persoonlijke behoeftes en verlangens van medewerkers en de zakelijke benodigdheden van een team of organisatie.

Maarten Pekelharing
CEO @ Winclove Probiotics Amsterdam
Slide
Referentie Jaap PuurCultuur

Tribe28 is een jong, snel groeiend en succesvol bedrijf. Het piepte en kraakte omdat we processen, werkafspraken en tools nog niet goed hadden neergezet. PuurCultuur heeft ons meer helderheid gegeven over wie we zijn en waar we voor staan. We hebben strategische stappen gezet en er staat nu een stevig, toekomstbestendig fundament. PuurCultuur is energiek, enthousiast en heeft met een enorme drive Tribe28 en het team geholpen!

Jaap van de Coevering
Founder @ Tribe28
Slide
PuurCultuur Thomas referentie

Door het Persoonlijk Leiderschapstraject met Teun heb ik grote stappen gezet op het gebied van zelfinzicht en leiderschap. Dankzij zijn ervaring, relaxte manier van werken en het out-of-the-box denken hebben wij samen meer bereikt dan vooraf gehoopt. Teun komt goed tot de kern en overziet het grotere plaatje. Met vertrouwen en mooie inzichten kan ik de volgende stappen zetten in mijn carrière.

Thomas Zuiverloon
Piloot
Slide
PuurCultuur Thomas referentie

In het onderwijs is het belangrijk dat je als team op elkaar kunt bouwen, elkaar kunt aanspreken en het gevoel hebt samen elke uitdaging aan te kunnen. PuurCultuur heeft ons middels een kwetsbaar en open programma het gevoel gegeven dat er vanuit onderling vertrouwen ruimte is voor iedereen. Ze hebben ons de energie gegeven om te kunnen bouwen aan de toekomst. Met als resultaat een krachtige teamcultuur.

Sacha Vingerhoeds.
Schoolleider @ Koraal
Slide
PuurCultuur DNWG

PuurCultuur heeft bij DNWG een verbeterprogramma ingezet om de veiligheidscultuur te verbeteren. Door het creatief samenstellen en delen van een scherpe analyse, het creëren van verbinding tussen de mensen en het brengen van de juiste energie zijn alle doelen behaald.

Jasper Crucq.
Unit Manager @ DNWG (ondergrondse infrastructuur), Zeeland
previous arrow
next arrow