Expertise

Mensen maken de groei.

Voor organisaties die de volgende stap willen zetten in hun ontwikkeling.

Groeipijn.

Succesvolle organisaties worden groter: Meer klanten, meer medewerkers, meer rollen, meer afdelingen, meer processen en dus ontstaat er groeipijn. Onderlinge communicatie en samenwerking verloopt stroever en de vraag naar rust, structuur en richting neemt toe.

Er moet veranderd worden om de cultuur te bestendigen die er altijd was.  

Uitdaging.

In de stap naar groei kunnen de medewerkers steeds minder functioneel met elkaar vertrouwd zijn, waardoor er een toename komt aan formele processen en de korte lijntjes steeds iets langer worden.

Drive behouden en systemen bouwen.

De kunst is te veranderen zonder afbreuk te doen aan je huidige cultuur: De energie, de overtuigingen, de waarden en de gebruiken moeten bestendigd worden in het DNA van je organisatie en worden omgezet in concreet gedrag en passende systemen.

Samen met de mensen maken we de cultuur tastbaar en gaan we op zoek naar welke systemen aan de behoeftes voldoen en passen binnen de organisatie.

PuurCultuur Teamontwikkeling

Groei.

Onze beloftes.

  • Cultuurplan dat richting geeft
  • Gezamenlijk doel
  • Borging energie, overtuigingen, waarden en gebruiken
  • Grip voor Leiders
  • Rust in bedrijfsvoering en onderlinge samenwerking
  • Duidelijke verwachtingen voor medewerkers
  • Positieve boost binnen organisatie
  • Betere teamprestaties
  • Aantrekkelijke en goede werkgever
“Vroeger bespraken we dit gewoon aan de keukentafel, nu moet het passen in het proces”.

Tom & Teun

Andere expertises.

Winning teams.

Voor teams met ambitie die de volledige potentie willen benutten.

Strategie.

Voor teams met ambitie die de volledige potentie willen benutten.

Leiderschap.

Voor teams met ambitie die de volledige potentie willen benutten.

Fusie.

Voor teams met ambitie die de volledige potentie willen benutten.

Veiligheid.

Voor teams met ambitie die de volledige potentie willen benutten.

Anderen over PuurCultuur:

Slide
PuurCultuur MVOI organisatie-ontwikkeling

We vertrokken samen met PuurCultuur met als doelstelling het kostenbewustzijn in onze organisatie te vergroten en te werken aan sterkere teams. Door een grondige intake en evaluatie van de eerste sessies kwamen we samen met de teams tot een bijgestelde aanpak die ook de onderstroom niet uit de weg ging. Tom en Teun hanteren een informele aanpak wat drempelverlagend werkt. Al met al een zeer positieve ervaring!

Dave Heeren
Directeur @ MVOI
Slide
PuurCultuur Winclove

PuurCultuur heeft ons geholpen de volgende stap te zetten bij de groei van ons bedrijf. Op een prachtige manier wisten zij de koppeling te maken tussen de persoonlijke behoeftes en verlangens van medewerkers en de zakelijke benodigdheden van een team of organisatie.

Maarten Pekelharing
CEO @ Winclove Probiotics Amsterdam
Slide
Referentie Jaap PuurCultuur

Tribe28 is een jong, snel groeiend en succesvol bedrijf. Het piepte en kraakte omdat we processen, werkafspraken en tools nog niet goed hadden neergezet. PuurCultuur heeft ons meer helderheid gegeven over wie we zijn en waar we voor staan. We hebben strategische stappen gezet en er staat nu een stevig, toekomstbestendig fundament. PuurCultuur is energiek, enthousiast en heeft met een enorme drive Tribe28 en het team geholpen!

Jaap van de Coevering
Founder @ Tribe28
Slide
PuurCultuur Thomas referentie

Door het Persoonlijk Leiderschapstraject met Teun heb ik grote stappen gezet op het gebied van zelfinzicht en leiderschap. Dankzij zijn ervaring, relaxte manier van werken en het out-of-the-box denken hebben wij samen meer bereikt dan vooraf gehoopt. Teun komt goed tot de kern en overziet het grotere plaatje. Met vertrouwen en mooie inzichten kan ik de volgende stappen zetten in mijn carrière.

Thomas Zuiverloon
Piloot
Slide
PuurCultuur Thomas referentie

In het onderwijs is het belangrijk dat je als team op elkaar kunt bouwen, elkaar kunt aanspreken en het gevoel hebt samen elke uitdaging aan te kunnen. PuurCultuur heeft ons middels een kwetsbaar en open programma het gevoel gegeven dat er vanuit onderling vertrouwen ruimte is voor iedereen. Ze hebben ons de energie gegeven om te kunnen bouwen aan de toekomst. Met als resultaat een krachtige teamcultuur.

Sacha Vingerhoeds.
Schoolleider @ Koraal
Slide
PuurCultuur DNWG

PuurCultuur heeft bij DNWG een verbeterprogramma ingezet om de veiligheidscultuur te verbeteren. Door het creatief samenstellen en delen van een scherpe analyse, het creëren van verbinding tussen de mensen en het brengen van de juiste energie zijn alle doelen behaald.

Jasper Crucq.
Unit Manager @ DNWG (ondergrondse infrastructuur), Zeeland
previous arrow
next arrow